Grondinvestment heeft jarenlang ervaring in de strategische verwerving van toekomstige uitbreidingslocaties in Nederland. Grondinvestment heeft dit in het verleden vooral gedaan in opdracht van Nederlandse en buitenlandse projectontwikkelaars, particuliere en institutionele beleggers. Grondinvestment doet dit nu ten bate van onze nationale en internationale (particuliere) investeerders. Grondinvestment zorgt ervoor dat de grondmarkt voor u transparant en inzichtelijk wordt en help u met het inkopen van strategische grondposities met het oog op de toekomst.

Onze werkwijze

Bij Grondinvestment hoeft u zich geen zorgen te maken over lange procedures en ingewikkelde handelingen. Wij bemiddelen en kunnen alle notariële handelingen voor u verzorgen. Hoe gaat het kopen van een stuk grond precies in zijn werk?

Dankzij ons slimme investeringsconcept bieden wij betaalbare percelen landbouwgrond die door specialisten zorgvuldig zijn geselecteerd. Er is hierbij gelet op een strategische ligging voor het bouwen van woningen, bedrijventerreinen of recreatiegebied. De percelen worden verkaveld in kleinere percelen en worden via onze partners opnieuw aangeboden wanneer de grond van bestemming wijzigt.

Van investeerder tot grondeigenaar
Op het moment dat u heeft besloten om over te gaan tot aankoop van de door Grondinvestment aangeboden grond, zijn de vervolgstappen vrij simpel. Alle notariële handelingen kunnen door ons worden verzorgd. U hoeft alleen op de juiste plaats uw handtekening te zetten en de grond is uw eigendom.

Overdracht
Via een volmacht kunt u Grondinvestment de hele overdracht voor u laten verzorgen. U hoeft alleen eenmaal naar een notaris bij u in de buurt voor het legaliseren van uw handtekening! U krijgt uw eigendomsbewijs gewoon toegestuurd.

Uiteraard is een ieder gerechtigd om een eigen notaris te kiezen, maar wij adviseren u gebruik te maken van onze notaris. Deze is gespecialiseerd in de overdracht van percelen en is bekend met onze werkwijze, hetgeen de overdracht alleen maar bespoedigt.

Mocht u nog vragen hebben over ons concept, onze werkwijze, onze strategie of diensten, kunt u ons natuurlijk telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag op telefoonnummer: +31 (0)6 452 987 53 of info@grondinvestment.nl.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag!

    WhatsApp +31 6 45298753